Back to All Events

Horisont Bryllupsmesse i Bergen

  • Horisont Myrdalsvegen Nyborg, Hordaland, 5130 Norway (map)

Velkommen til Bryllupsmesse på Horisont! 

Bryllupsmessen på Horisont er et perfekt sted for alle gifteklare par som ønsker inspirasjon og tips fra våre utstillere når de skal planlegge sin store dag. Denne dagen samles sentrale aktører for å gi deg gode tilbud, konsultasjon og mulighet for å gjøre videre avtaler/bookinger.

Her får du møte cateringleverandører som viser frem menyer og smaksprøver, samtidig som du vil bli vist de siste trendene innen dekor, mote, bordpynt og blomster til bryllupet. Seansen avsluttes med en spektakulær bryllupsvisning.


Program:

INNSLIPP 1: DØRENE ÅPNER kl. 11:45
12:00 – 13:00 – UTSTILLERE
13:15– 14:00 – BRUDEKJOLEVISNING
Dørene stenger kl 14:15

INNSLIPP 2: DØRENE ÅPNER kl. 14:45
15:00 – 16:00 – UTSTILLERE
16:15– 17:00 – BRUDEKJOLEVISNING
Dørene stenger kl 17:15


Bryllupsgaver - Hotell, transport og underholdning - Beauty og Well Being - Mat- Gullsmed - Fotograf - Invitasjoner og papir - Selskapslokaler - Forberedelse & Forlovelsesringen -Bryllupsplanlegging - Brudekjole - Antrekk til brudgommen - Bryllupskakesmaking - Brudebuketten - Blomsterdekor - m.m.

Earlier Event: November 4
Mitt Alt Wedding Fairs på Kanonhallen
Later Event: March 17
Lagunen Bryllupsmesse i Bergen