Christiania Glassmagasin

Tlf: 41 00 50 00| kundeservice@cg.no | Nettside

 
Screen Shot 2019-02-20 at 1.48.55 PM.png

Unike fordele!

Med bryllupsliste hos Christiania Glasmagasin får dere unike fordeler.

Derfor bør du velge Bryllupslisten!

Hos oss i Christiania Glassmagasin får dere de fineste gavene til den store dagen, og skriver dere bryllupsliste hos oss får dere også de beste fordelene både før, og etter bryllupet.  Vi er stolte av å presentere Bryllupslisten.no – et genialt verktøy for deg som planlegger bryllup. Bryllupslisten viser hva dere ønsker dere, slik at deres gjester trygt kan handle en gave de vet dere vil sette pris på. Den kan enkelt fylles ut i en av våre butikker, hvor dere kan få kyndig veiledning av oss. Vil dere sitte i fred og ro, kan listen opprettes og endres på bryllupslisten.no. Bryllupslisten oppdateres etter hvert som det handles fra den, slik at man unngår dobbeltkjøp og bytting.