Glass Thomsen

Tlf: 57 98 84 00| post@glassthomsen.no | Nettside

 
Screen Shot 2019-02-20 at 3.16.21 PM.png

Hos Thomsen er det alltid god stemning.

- Vi har det gøy på jobb!

Skal du være gjest i bryllup? Vi får ofte spørsmål om hva man skal gi til brudeparet, og det har vi heldigvis mange gode svar på. Mange av våre brudepar velger å sette opp en ønskeliste til bryllupet sitt i en av våre butikker, og det er da veldig enkelt for deg som gjest å velge en gave i den prisklassen som passer deg samtidig som du kan være trygg på at det du velger vil være noe brudeparet ønsker seg.

Du kan søke her for å se om brudepar har liste hos oss. Noen ganger vil brudeparet heller bli overrasket over gavebordet sitt - eller kanskje du er på jakt etter noe helt spesielt? Da kan du ta en titt på noen av våre beste bryllupsgavetips under.

Bryllupskvelder i våre butikker

En gjennomtenkt bryllupsliste gjør det lett for gjestene å kjøpe gaven dere virkelig vil ha. Og takkekortene blir mye hyggeligere å skrive! Hver vår og høst arrangerer våre butikker bryllupskvelder hvor vi inviterer dere til en inspirerende kveld med bobler i glasset og små overraskelser underveis - og hvor du selvsagt får god veiledning i våre bryllupslister. Under finner du de arrangementene som nå er åpne for påmelding.