Tilbords

Tlf:55 16 16 73 | tilbords.lagunen@tilbords.no | Nettside

 
Screen Shot 2019-02-21 at 2.40.34 PM.png

Norges beste startpakke til brudepar

Vi i Tilbords hjelper gjerne til med å planlegge ønskelisten
Vi har mange års erfaring, og tilbyr den beste veiledningen for et vellykket gavevalg.

Et bryllup markerer en ny start sammen. Men hva skal man ønske seg? Tilbords har hjulpet mange brudepar og bryllupsgjester med å velge riktige gaver. En god liste gjør det enkelt for gjestene å gi brudeparet en gave de virkelig ønsker seg - noe de kan glede seg over og bruke til hverdags og fest i mange år fremover. En oversiktlig og godt organisert liste hindrer både feilkjøp og dobbeltkjøp. Tilbords har mange års erfaring med bryllup og ønskelister, og hjelper gjerne med å lage den perfekte bryllupslisten for dere.

Endre, oppdatere, utvide
Endre din bryllupsliste på våre nettsider eller få hjelp i en av våre butikker.