Atleier V

 
Screen Shot 2019-02-22 at 4.34.49 PM.png

SPESIALDESIGN PÅ KJOLER I BERGEN

Brudekjoler fra Atelier V i Bergen

Hvit brud? Hos oss finner du brudekjoler fra flere kjente designere; Jenny PackhamNovia D’artFara Sposa og Unity Bride - som er designet på huset av Vibecke Sletten Nygård og du noen unike Atelier V kjoler. 
I tillegg tilbyr Atelier V spesialdesign for dem som lenge har vært på jakt etter drømmekjolen og ønsker å få den sydd. Vår designer, Vibecke Sletten Nygård, har bred erfaring med design og søm av brudekjoler, selskapskjoler og antrekk til spesielle anledninger.

Hvilken kjole skal jeg velge? Å bestemme seg for brudekjole er for noen en lang prosess, mens andre treffer blink ved første kjolen de prøver. Det kan være lurt å forberede seg litt før man begynner å prøve kjoler, gjerne se litt i brudemagasiner evt søke på internett og tenke litt gjennom hva man ønsker og hvilke omgivelser man skal gifte seg i.