Thune

Tlf: 55 10 50 60  | Nettside

 
Screen Shot 2019-02-27 at 2.15.07 PM.png

Den perfekte forlovelsesringen!

Noen spørsmål er viktigere enn andre. Thune har ringene du bør fri med hvis det er et ja du vil ha, og du har bryllup i tankene.

Forlovelsesringen skal symbolisere kjærligheten mellom dere, og den skal bæres hver dag i et langt liv. Vi anbefaler derfor at du velger en ring av god kvalitet, med et klassisk design som ikke går av moten. Det finnes utallige muligheter når det kommer til valg av ring, og her finner du våre anbefalinger og tips.

Mange velger å fri med vår klassiske enstens diamantring, andre ønsker en spennende Princess cut diamantring med firkantslepne diamanter. Andre igjen velger en alliansering fra Alliance by Thune, her kan du sette inn flere diamanter etterhvert som anledningene dukker opp i livet deres.

Vår nye serie, Bridal Eternity by Thune, har på kort tid blitt en favoritt blant mange. Her får du en forlovelsesring som passer perfekt med en giftering i samme design.