Velkommen til bryllupsmesse på Lysebu

Vi har gleden av å vise frem våre festkledde lokaler sammen med mange spennende utstillere og et fullpakket program for både brud og brudgom.

Bryllupsmesse på Lysebu 30.spet 2019.

Bryllupsmessen er åpen fra 14.00 til 17.00. Klokken 15.00 blir det visning av bryllups- og festantrekk, ledet av Mona Grudt.

Pris kroner 170,- per person.

Prisen inkluderer:

  • Inngang til bryllupsmessen

  • Brudekjoleshow

  • Aperitiff

  • Smaksprøver på kake fra eget konditori

  • Konkurranser med flotte premier

  • Flott gavepose

  • Inspirasjon til eget bryllup

Vi gleder oss til å se dere til en inspirerende dag i nydelige omgivelser!


Våre leverandører


JOSEPH & SIW
Bryllupsdagen er for mange den viktigste dagen i livet. Det er en dag fylt med glede og kjærlighet, man er sammen med mennesker man er glad i og deler uforglemmelige øyeblikk. Det er akkurat disse øyeblikkene vi ønsker å fange for dere. Vår oppgave er å forevige minnene fra deres store dag, som dere skal ha glede av resten av livet.

Ski Brudesalong
Book din prøvetime i dag! Vi tilbyr brudekjoler og tilbehør i vår to etasjes brudesalong midt i Ski sentrum. Vis a vis jernbanestasjonen.

SADONI
Norwegian design brand featuring modern, timeless and bohemian wedding dresses of European quality inspired by Nordic simplicity.

Diin Brud
Velkommen til diin Brud & selskap som er et av Oslos ledende brudebutikker. Vi har kunder fra hele Østlandet. Stort utvalg av moderne og tidløse brudekjoler.

By fridman
Ser du etter noe unikt? Hos By Fridman kan du få laget brudekjolen & herredressen ingen andre har. Vi realiserer din drøm.

Skum frisør
Nyt en pause i hverdagen hos Skum Frisør. Vi holder til på Majorsuen i Sorgenfrigata og Kirkeveien. Hos oss blir du møtt av et profesjonelt team.

RO & RAFF/BLOMSTER
Vi er en trygg og profesjonell leverandør av blomster og annen dekorasjon til dine eventer og festlige anledninger.

DJ Booking
Gode på å formidle DJs og artister. Vi har DJ i alle kategorier vi har også Djs som kan spille sammen med solister, slik som fiolinister, ...

THUNE
FINN RIKTIG RING TIL DIN KJÆRE
ForlovelsesringerGifteringer | Morgengave | Brudesmykker

Illum
Kjøp online og få varene levert eller afhent i Illums Bolighus.Opptjen 10% i form av bonuspoeng - meld deg på Illums Bolighus No1 idag!

HARDANGER BESTIKK
Hardanger Bestikk ble grunnlagt i 1958, og i over 50 år har de produsert bestikk av høy kvalitet, basert på skandinaviske tradisjoner.

BJØRG GRETES DANSESKOLE
Bjørg Gretes Danseskole tilbyr dans for barn, junior og voksne i Oslo og Asker - swing, rock, selskapsdanser, salsa, tango, zumba, linedance, barnedans og mer.

MARRY & JULIET
Vår interesse for bryllup startet i 2014 da Julie selv stod brud, med Mari som en av ... med oss!

INGRIDK KERAMIKK
ingridk keramikk med fokus på håndverk, funksjonalitet og god design. Finn den perfekte gave til dåpsbarnet, bursdager eller bryllup. Unike barneserviser.

TABLE TALES
Leverandør av bordopplevelser. Utleie av dekketøy for de små og store anledninger.

TL DESIGN STUDIO AS
Jeg hjelper dere sy sammen alle elementene dere måtte trenge, og i tillegg til å tilby halvferdige bryllups kolleksjoner, spesial designer jeg også unike uttrykk ...

BORDGLEDE AS
Jeg er en organisatorisk og kreativ sjel som er vill etter bryllup! Ingenting er mer tilfredsstillende enn å få mine kunders drømmer til å gå i oppfyllelse.

Manta Reiser
Manta Reiser er ekspert på reiser til Maldivene, et tropisk paradis med hvite strender, turkise laguner, krystallklart vann og fargerike fisker

Solbryllup
Solbryllup er Spanske og lokalkjente Tamy som har jobbet med bryllup i hele sitt voksne liv. Hun jobber helt fra den første kontakt og drømmen til de små detaljer ...

Bryllupsmagasinet
bryllup, brud, brudgom, vielse, bryllupsreise, giftering, bryllupsfest, gjest, festklær, brudekjole.

Sjokoladebox
Her finner dere hjemmelaget sjokoladebokser til bryllup, dåp, konfirmasjon, babyshower, bursdager og andre...

Marina Tennefoss fotograf
Jeg fotograferer portrett, bedrift, reklame og kunst. 


Tags: