VÅRE LEVERANDØRER Bryllupsmesse Lysebu

Mitt Alt Wedding Fairs returns to the stunning Lysebu, for a stylish & creative wedding fair, set in the gorgeous surrounds of Holmenkollen’s inspiring setting. It’s the perfect place for creative couples, looking for unique vendors for their big day. Most of all, it’s a fun way to spend a Sunday

Curate Your Dream Wedding
Everything you need is at Mitt Alt Wedding Fairs. Experience an exclusive runway show featuring multiple bridal salons from Oslo, live entertainment, visual delights, discounts and booking information.

Bryllupsmesse Lysebu Sunday, September 29, 2019

  • Program //
    15:00 - 16:15 - UTSTILLERE
    16:15 - 17:15 - FASHION SHOW / BRUDEKJOLEVISNING
    17:00 - 18:00 - UTSTILLERE / GOODIE BAG
    Dørene stenger kl 18:00


VÅRE LEVERANDØRER


JOSEPH & SIW
Bryllupsfotografering / Founders av - Mitt Alt Wedding Fairs
: Bryllupsdagen er for mange den viktigste dagen i livet. Det er en dag fylt med glede og kjærlighet, man er sammen med mennesker man er glad i og deler uforglemmelige øyeblikk. Det er akkurat disse øyeblikkene vi ønsker å fange for dere. Vår oppgave er å forevige minnene fra deres store dag, som dere skal ha glede av resten av livet.


BRYLLUPSGLEDE
Jeg heter Amanda, og det er jeg som står bak Bryllupsglede. Estetikk og design er en stor del av meg, mye takket være arkitektbakgrunnen min. Også er jeg en uhelbredelig romantiker!

Da jeg planla eget bryllup, åpnet det seg en ny verden der jeg umiddelbart følte meg hjemme.
Men jeg syntes det var vanskelig å finne produkter som ga meg den rette følelsen (jeg kjenner det umiddelbart!).

Først og fremst selger jeg trykksaker, men denne lille bedriften har etterhvert fått flere grener. Jeg skriver blogg og har i år sluppet podcasten «Bryllupsglede», i samarbeid med Mitt Alt Wedding Fairs.
Der ønsker jeg å inspirere alle dere som skal gifte dere, løfte frem noen fantastiske leverandører og dele alle mine tips og triks.


Alba Catering
FOR THE LOVE OF ITALIAN FOOD - Bryllupsfeiring med Alba Catering

Ditt bryllup er dagen du aldri vil glemme. Da må absolutt alt stemme; Omgivelsene, maten, stedet og stemningen. Et bryllup med Alba Catering betyr at deres bryllupsfeiring er følgt opp fra A til Å. Vår dyktige stab har full fokus på brudeparet og gjestene under hele oppholdet.


Ski Brudesalong
Book din prøvetime i dag! Vi tilbyr brudekjoler og tilbehør i vår to etasjes brudesalong midt i Ski sentrum. Vis a vis jernbanestasjonen.SADONI
Norwegian design brand featuring modern, timeless and bohemian wedding dresses of European quality inspired by Nordic simplicity.


Diin Brud
Velkommen til Diin Brud & Selskap som er et av Oslos ledende brudebutikker. Vi har kunder fra hele Østlandet. Stort utvalg av moderne og tidløse brudekjoler.


By fridman
Ser du etter noe unikt? Hos By Fridman kan du få laget brudekjolen & herredressen ingen andre har. Vi realiserer din drøm.


Skum frisør
Nyt en pause i hverdagen hos Skum Frisør. Vi holder til på Majorsuen i Sorgenfrigata og Kirkeveien. Hos oss blir du møtt av et profesjonelt team.


RO & RAFF/BLOMSTER
Vi er en trygg og profesjonell leverandør av blomster og annen dekorasjon til dine eventer og festlige anledninger.


Oslo Event
Ballongbue till din fest/event


THUNE
FINN RIKTIG RING TIL DIN KJÆRE
Forlovelsesringer | Gifteringer | Morgengave | Brudesmykker


Illum
Kom innom Illums Bolighus og gå på oppdagelsesferd i alle de inspirerende avdelingene. Sett ønskene på listen så sørger vi for at den alltid er oppdatert når gjester gjør gavekjøp på Illums Bolighus. Da er du sikker på at du får det du ønsker deg på den store dagen og gjestene dine får det enklere med å gi en gave som ikke trenger å byttes.


Backe i Grensen
Backe i Grensen er en eksklusiv minikjede med personlig service og et håndplukket utvalg fra de beste leverandørene, vi er spesialister på bryllupslister.


HARDANGER BESTIKK
Hardanger Bestikk ble grunnlagt i 1958, og i over 50 år har de produsert bestikk av høy kvalitet, basert på skandinaviske tradisjoner.


BJØRG GRETES DANSESKOLE
Bjørg Gretes Danseskole tilbyr dans for barn, junior og voksne i Oslo og Asker - swing, rock, selskapsdanser, salsa, tango, zumba, linedance, barnedans og mer.TABLE TALES
Leverandør av bordopplevelser. Utleie av dekketøy for de små og store anledninger.


Soul Cake Designs
”Cake is always the answer, no matter what the question”


Marina Tennefoss fotograf
Jeg fotograferer portrett, bedrift, reklame og kunst. 


DJ Booking
Gode på å formidle DJs og artister. Vi har DJ i alle kategorier vi har også Djs som kan spille sammen med solister, slik som fiolinister, ...Duo Cello & Piano
Duo bestående av Marie-Lill Bjærum Haugstad på cello og Lars Erik Tangen på piano - vi setter stemningen til ditt arrangement!


August Dahl
Music / Singer


Linn Røen
Linn Røen holder til i Oslo, hvor hun jobber som sanger, modell og trener. Hun er blant annet utdannet idrettspedagog, sangpedagog og profesjonell sanger. Dette året studerer hun komplett sangteknikk ved Complete vocal institute i København, Danmark, og tar klassiske sangtimer i Operaen i Oslo.


Harald Mohr Sunde
• musician

MITT ALT & CO.