GAVELISTEN

01_18968.jpg

Illums Bolighus

GAVELISTEN - Trykk  HER

Kom innom Illums Bolighus og gå på oppdagelsesferd i alle de inspirerende avdelingene. Sett ønskene på listen så sørger vi for at den alltid er oppdatert når gjester gjør gavekjøp i Illums Bolighus. Da er du sikker på at du får det du ønsker deg på den store dagen.

Elektronisk gaveliste

Gavelisten kan også opprettes direkte i nettbutikken ved å lage en No1-profil HER, for deretter å legge til dine gaveønsker.

Er du allerede No1-kunde?
Om du allerede er No1-kunde, logger du inn som vanlig øverst til venstre på forsiden. Etter at du har logget deg inn, finner du «Gaveliste» i den venstre menyen under navnet ditt. Deretter kan du  legge til ønskene dine fra produktsidene og dele en tilhørende link til gavegiverne, enten via mail, Facebook-event eller lignende. Listen oppdateres automatisk etter hvert kjøp og du kan til enhver tid endre, tilføye eller fjerne ønsker.

Hvorfor registrere gaveliste i Illums Bolighus?

  • Samle alle gaveønskene på et sted, vi har et stort utvalg til hele hjemmet

  • Registrer gavelisten i butikk med skanner, eller i nettbutikken

  • Legg til og fjern varer selv i din egen gaveliste online

  • Du mottar en personlig link som kan deles med gjestene i forkant av bryllupet

  • Kjøp blir direkte registrert online/kassepunkt, og unngår unødvendig bytting

  • Book personlig veiledning om ønskelig

  • Motta en flott goodiebag ved registrering eller oppdatering i butikk

Personlig veiledning:

  • Ønsker dere personlig veiledning avtales dette på forhånd. Du kan booke personlig veiledning på Glasmagasinet Stortorvet, og tjenesten er gratis. gavelisten@illumsbolighus.no


Bryllupsmessen i Glasmagasinet er et perfekt sted for alle gifteklare par som ønsker inspirasjon og tips fra våre utstillere når de skal planlegge sin store dag.


Under bryllupsmessen hjelper vi brudeparene med å opprette en bryllupsliste og forklarer hvordan de og gjestene deres får best nytte av den.

Det kan lønne seg å komme tidlig i gang!

■ De første 150 brudeparene som setter opp ny, eller fortsetter eksisterende gaveliste på bryllupsmessen den 29. februar, får en flott goodiebag.

■ Brudepar som oppretter gaveliste under bryllupsmessen, deltar i den store bryllupskonkurransen om flotte premier så snart gavelisten tas i bruk.

Psst... For å spare tid kan brudeparene opprette sin profil HER  i forkant av bryllupsmessen. Du kan lese mer om hvordan du kommer igang med den elektroniske gavelisten HER.

MITT ALT & CO.

We partner with clients to drive their business outcomes, through events, social media and content distribution built for today. Focused on a core belief we call, PIE.

Promote - brand’s that people care about.
Inspire - content that moves people and is built for the now.
Encourage - growth, change and positivity, in the culture we live in.

http://www.mittalt.no
Previous
Previous

Hvordan velge riktig fotograf?

Next
Next

Illums Bolighus Scandinavian Wedding