Gavelistekonkurranser

Illums Bolighus

LØRDAG DEN 29. FEBRUAR KL. 10-18

BRYLLUPSMESSE 2020
OSLO, GLASMAGASINET STORTORVET

Royal Copenhagen.jpg

Bryllupsmesse 2020

Det har skjedd litt siden den forrige bryllupsmessen.
Vi har startet på et nytt tiår og i år er det skuddår.
Vi har enda flere muligheter, vi skal ta enda flere valg. Heldigvis er det også mye som er som før. Nordmenn blir fortsatt gift, og Illums Bolighus Glasmagasinet Stortorvet holder fortsatt bryllupsmesse. Men hvordan ser et bryllup ut i 2020?

Et bryllup i 2020 krever mange valg.
Med alt det vi skal ta stilling til, hvordan sørger vi for å velge riktig? Illums Bolighus sin bryllupsmesse 2020 har fokus på å gjøre både bryllupsdagen og planleggingen enklere.

Ikke bare ved å inspirere til den riktige bryllupsgaven,
men også ved at brudeparet og gjestene får en totalopplevelse i Illums Bolighus. Fra opprettelse av en gaveliste, til bryllupsantrek- ket, presentasjon av vårens nyheter, borddekking, blomsterdekor- asjoner, smaksprøver på delikatesser, morgengaven og mye mer.


Bryllupsshopping -20% på nesten alle varer

Invitasjon til -20%* bryllupsshoppingVi gleder oss til å ønske deg velkommen til bryllupsshopping, hvor du kan spare 20%* på nesten hele sortimentet denne ettermiddagen.

Illums Bolighus Glasmagasinet Stortorvet Lørdag den 29. februar kl. 13-17

Du er hjertelig velkommen til å ta med deg forlovere, familie og venner som kan registrere seg som No1-kunder og få -20% også på deres kjøp. Du som allerede er vår No1-kunde skal fremvise No1-kortet ditt eller denne invitasjonen i kassen ved betaling.

*I dette tidsrommet opptjenes det ikke No1-bonuspoeng. No1-kort og tilhørende bonussjekker, tilgodelapper og Illums Bolighus-gavekort kan ikke benyttes. Vi kan dessverre ikke reservere varer på forhånd. Merk at det gis 10% på Gubi, KitchenAid, Louis Poulsen, Montana samt på bestillingsvarer ved forskuddsbetaling. Det er ingen rabatt på allerede nedsatte varer eller på kjøp av Illums Bolighus-gavekort.


Konkurranser

Gavelistekonkurranser
Louis Poulsen • Gubi • Iittala • Wedgewood • Royal Copenhagen • ferm LIVING • New Works

Inkluderer du produkter fra nedenstående brands på gavelisten, kan du delta i en lang rekke konkurranser. Hør mer om hvordan du deltar i konkurransene, og hva du kan vinne, i de respektive avdelingene. Vinnerne trekkes den 2. og den 25. mars.


Bryllupslisten

Det er mye å ta stilling til før et bryllup, men vi vil gjerne hjelpe deg med å gjøre planleggingen opp mot den store dagen lettere. Med en gaveliste fra Illums Bolighus kan du være trygg på at du beholder oversikten over ønskene dine, og gjestene dine kan med sikkerhet gi en gave som ikke er på gavebordet allerede. For å sikre at du kommer godt i gang fra start, kan du når som helst booke tid med våre dyktige gavelistespesialister, så hjelper vi deg i gang.

Kort & godt

• Gaver fra hele Illums Bolighus-sortimentet
• Gavelisten kan opprettes i butikkene eller på hjemmesiden
• Gjestene kan kjøpe gaver både i de fysiske butikkene og i nettbutikken
• Listen oppdateres automatisk etter hvert kjøp
• Du kan til enhver tid endre, tilføye eller fjerne produkter fra gavelisten
• Du får en personlig kontaktperson i Illums Bolighus
• Er gjestene dine No1-kunder, kan de velge mellom å beholde 10% i form av bonuspoeng selv eller sette disse på deres konto når de kjøper gaver til dere

Opprett & vinn

Brudepar som oppretter en gaveliste under bryllupsmessen, deltar automatisk i den store bryllupskonkurransen om flotte premier så snart gavelisten tas i bruk. De første 50 brudepar som inkluderer Pillivuyt-produkter på gavelisten får en goodiebag med gaver fra Pillivuyt og Pascals Konditori.


 

Et lite pusterom

Montana-loungeMøbelavdelingen, kl. 11 - 17Hvil beina og nyt en kopp kaffe i Montana-avdelingen mens du blir guidet gjennom løsningene og fargekombinasjonene som Montana tilbyr.Konkurranse. Gå på oppdagelse i det store fargeuniverset og finn 3 Montan…

Montana-lounge

Møbelavdelingen, kl. 11 - 17

Hvil beina og nyt en kopp kaffe i Montana-avdelingen mens du blir guidet gjennom løsningene og fargekombinasjonene som Montana tilbyr.

Konkurranse. Gå på oppdagelse i det store fargeuniverset og finn 3 Montana-farger som beskriver ditt drømme-bryllup, så deltar du i Montana-konkurransen. Lær mer om konkurransen i butikken.

 
Oppgrader baderommetTekstilavdelingen, kl. 11-17Skal baderommet oppgraderes, kan du komme innom tekstilavdelingen og høre mer om Aquanova. Sortimentet består av estetiske baderomstilbehør som oppbevaringskurver, såpeskåler og håndklær. De 50 første …

Oppgrader baderommet

Tekstilavdelingen, kl. 11-17

Skal baderommet oppgraderes, kan du komme innom tekstilavdelingen og høre mer om Aquanova. Sortimentet består av estetiske baderomstilbehør som oppbevaringskurver, såpeskåler og håndklær. De 50 første som kjøper Aquanova-produkter får med en flott goodiebag.


Et lite pusterom


En smakebit


4 x gavelistefavoritter


Bryllupsbordet


Bryllupsinspirasjon

Fokus på blomsterLivingavdelingen, kl. 12-15Blomsterdekoratør Kirsten Westergaard fra blomsterstudiet på Nesodden har spesialisert seg i blomsterdekorasjoner til bryllup. Opplev hvordan blomsterbuketter komplementerer Georg Jensen- sortimentet.

Fokus på blomster

Livingavdelingen, kl. 12-15

Blomsterdekoratør Kirsten Westergaard fra blomsterstudiet på Nesodden har spesialisert seg i blomsterdekorasjoner til bryllup. Opplev hvordan blomsterbuketter komplementerer Georg Jensen- sortimentet.

 
Designklassiker i ny fargeLivingavdelingen, kl. 11-15Opplev den klassiske Kubus-serien fra by Lassen i en ny gråfarge, og se hvordan du kan dekke et festbord når stylisten Kathrine Kristensen fra Oggi Interiør & Design besøker bryllupsmessen

Designklassiker i ny farge

Livingavdelingen, kl. 11-15

Opplev den klassiske Kubus-serien fra by Lassen i en ny gråfarge, og se hvordan du kan dekke et festbord når stylisten Kathrine Kristensen fra Oggi Interiør & Design besøker bryllupsmessen


Stem & vinn

in favoritt-bryllupssengStem på din favoritt-bryllupsseng på Glasmagasinet og Vikaterrrasen og vinn 2 stk. Oxford Pin Point-sengesett fra Lexington, verdi av 3 780,-. Du kan finne seks bryllupsenger på Glasmagasinet fra Lexington, Geismars Væverier,…

in favoritt-bryllupsseng

Stem på din favoritt-bryllupsseng på Glasmagasinet og Vikaterrrasen og vinn 2 stk. Oxford Pin Point-sengesett fra Lexington, verdi av 3 780,-. Du kan finne seks bryllupsenger på Glasmagasinet fra Lexington, Geismars Væverier, Södahl, Georg Jensen Damask og to fra Ralph Lauren. Du kan finne ni bryllupssenger i Vikaterassen fra Lexington, Geismars Væverier, Södahl, Georg Jensen Damask, Illums Bolighus Collection samt to fra Ralph Lauren og to fra Yves Delorme.

Vinnerene trekkes mandag den 23. mars og får direkte beskjed.

 
Ditt favoritt-bryllupsbordStem på ditt favoritt-bryllupsbord på Glasmagasinet og Vikaterrrasen og vinn hele borddekningen. De åtte vakre bordene er dekket med Wik & Walsøe, Ment, Pillivuyt, Wedgwood, Rörstrand, Royal Copenhagen, Lyngby Porcelæn …

Ditt favoritt-bryllupsbord

Stem på ditt favoritt-bryllupsbord på Glasmagasinet og Vikaterrrasen og vinn hele borddekningen.
De åtte vakre bordene er dekket med Wik & Walsøe, Ment, Pillivuyt, Wedgwood, Rörstrand, Royal Copenhagen, Lyngby Porcelæn og Kähler.

Vinnerene trekkes mandag den 23. mars og får direkte beskjed. Det trekkes en vinner på Glasmagasinet og en vinner i Vikaterrassen.

 

ROMANTIKK, GAVELISTER OG GOODIEBAGS!

Velkommen til Bryllupsmesse i Glasmagasinet!
i samarbeid med Mitt Alt Wedding Fairs


MITT ALT & CO.

We partner with clients to drive their business outcomes, through events, social media and content distribution built for today. Focused on a core belief we call, PIE.

Promote - brand’s that people care about.
Inspire - content that moves people and is built for the now.
Encourage - growth, change and positivity, in the culture we live in.

http://www.mittalt.no
Previous
Previous

Adam og Eva tilbyr ulike brudepakker til den store dagen

Next
Next

Hvordan velge riktig fotograf?