DISSE GAVENE GIR DU BRUDEPARET

 

Bryllup er en helt spesiell anledning. Gaven skal gjerne bety noe for det nygifte paret, og skal være noe de kan ta med seg sammen inn i hverdagen som ektepar. Her kommer de beste tipsene fra butikkene i Glasmagasinet.  På bryllupsmessen lørdag 29. februar, gir våre butikker deg mange god messetilbud og rabatter på bryllupsgaver. Følg med på nettsiden eller vår Facebookside for mer informasjon.

 
Screen Shot 2020-02-25 at 4.05.02 PM.png

Gå sammen for de dyrere gavene

Det er vanlig at brudeparet legger inn ønskelister hos ulike butikker som gjestene kan velge gaver fra. Her burde det ligge ønsker i alle prisklasser, men det kan fort bli dyre ønsker på listene som ligger godt utenfor gavebudsjettet ditt. Ikke vær redd for å gå flere sammen for å kjøpe de dyrere gavene. Du sikrer å få mer for mindre penger, og respekterer samtidig brudeparets ønsker. Om man ønsker en mer personlig vri, kan man gjøre dette i tillegg.

 

Eksklusive tekstiler

Bryllup er perfekt for å ønske seg luksuriøse og praktiske tekstiler til hjemmet. Gleden ved å få et eksklusivt sengetøy, fine lin-servietter, et sengeteppe i god kvalitet eller nye håndklær. Deilige varme pledd gir en myk start på ekteskapet.

Screen Shot 2020-02-25 at 4.08.23 PM.png

Luksuriøst sengetøy fra Bellas Hus.

Screen Shot 2020-02-25 at 4.08.29 PM.png

Deilige ullpledd fra Røros Tweed finner du hos Heimen Husfliden.

Gavene som varer ekteskapet ut

Klassikere på gavelistene til brudepar er utstyr til kjøkken og hjem, og gjerne glass og servise som kan fylle kjøkkenskapene. Illums Bolighus har typiske gaver som varer ekteskapet ut. Her finner alle noe de liker enten det er interiør, utstyr til kjøkken eller tidløse deler til borddekning.

Screen Shot 2020-02-25 at 4.08.35 PM.png

KitchenAid kjøkkenmaskin limited edition finner du hos Illums Bolighus.

Generasjonsprodukter

Designklassikere er populært og varer til evig tid. I Illums Bolighus har de blant annet designvasene fra finske Ittala. De representerer generasjoner med essensielle og multifunksjonelle objekter, og er garantert en vinner på gavebordet.

Screen Shot 2020-02-25 at 4.08.42 PM.png

Tulipanvasen, Alvar Aalto, fra Ittala holder blomstene fine ekteskapet ut.

Late morgener

Cape Press fra Magnor Glassverk. Denne presskannen er et smykke i seg selv, og gjør seg på stuebordet til kaffen. Den er designet av Halvor Bakke og kommer i to farger – champagne eller gunmetal. En fin og eksklusiv gave som brudeparet kan kose seg med på late morgener, eller når de har gjester på kaffebesøk.

Screen Shot 2020-02-25 at 4.08.49 PM.png

Presskannen Cape, fra Magnor Glassverk.

Bevar de gode minnene

Elektronikk er populære gaver. Elkjøp har en stor butikk over flere etasjer i Glasmagasinet, og har et av de største utvalgene i sentrum. Hjelp brudeparet ta vare på øyeblikkene med et digitalt kamera. Sony Alpha 7 systemkamera er enkelt å bruke og tar fantastiske bilder. Disse kan enkelt overføres til mobil, om du liker å dele digitalt.

Screen Shot 2020-02-25 at 4.08.57 PM.png

Sony A7 Alpha 7 ILCE7 kamera fra Elkjøp, bevarer de gode minnene.

 


For inspirasjon til den store dagen, besøk Bryllupsmessen i Glasmagasinet 29. Februar 2020.

MITT ALT & CO.

We partner with clients to drive their business outcomes, through events, social media and content distribution built for today. Focused on a core belief we call, PIE.

Promote - brand’s that people care about.
Inspire - content that moves people and is built for the now.
Encourage - growth, change and positivity, in the culture we live in.

http://www.mittalt.no
Previous
Previous

Norway most exclusive Bryllupsmesse - RECAP 2023

Next
Next

Adam og Eva tilbyr ulike brudepakker til den store dagen