VINN FLOTTE PREMIER

Vi ønsker dere velkommen til en innholdsrik dag på Glasmagasinet Stortorvet når vår årlige Bryllupsmesse går av stabelen lørdag den 2. mars kl. 10-18. Vi byr på et fullspekket program med en rekke aktiviteter, konkurranser, smaksprøver og inspirasjon – alt for å sørge for at den store bryllupsdagen blir komplett.

Brudeshow i regi av Mitt Alt Wedding Fairs. En fittingekspert fra Triumph gir veiledning i vår undertøysavdeling.

Malerdamen fra Royal Copenhagen viser håndverket og teknikkene bak de pene penselstrøkene. Blomsterdekoratør og hageskribent Espen Skarphagen inspirerer med ulike teknikker for å lage buketter og bruk av ulike vaser. Utforsk designsamarbeidet mellom Marianne Haga Kinder og Jakobsdals. Møt representanter fra våre varemerker, som deler av sin kunnskap. Nyt deilige smaksprøver i våre avdelinger.

Delta i våre konkurranser og vinn flotte premier.

Vi byr på inspirerende bryllupsutstillinger i våre vinduer og avdelinger, og setter den rette stemningen for Bryllupsmessen. Det er tid for romantikk, der det klassiske møter det moderne. Årets bryllupstema omfavner fasjonable sløyfer som speiler dagens moteverden, i tillegg til rikelig med bånd, tyll og overdådige blomster. Bryllupsuniverset er preget av romantikk, med dempede farger i hvite nyanser, lyse beige toner og champagne, som skaper en lun, varm og romantisk atmosfære.

VINN FLOTTE PREMIER

Alle brudepar som oppretter en gaveliste under Bryllupsmessen deltar i trekningen av fantastiske premier.

Alle premiene stilles ut i møbel- og belysningsavdelingen i 3. etasje. Vinnerne trekkes mandag den 4. mars og vil bli kontaktet direkte.

Premiene må hentes i butikk. Premier kan ikke byttes.


Previous
Previous

BRYLLUPSSANGER

Next
Next

Beauty Services i Flagship Oslo