Highlights from Bryllupsmesse at Lysebu

Mitt Alt Wedding Fairs was so excited to arrange Bryllupsmesse at Lysebu on 30.Sept 2018. With over 25 of the most sought-after wedding suppliers including photographers, venues, stylists, florists, catering, musicians fashion, jewellery, stationery and more.

Guests were treated to an incredible runway along with live music, food tastings, and free giveaways from Lysebu, Picture ItBryllupsmagasinet and styling from Ro & Raff.

Special thanks to all those who helped bring this wonderful event to life.

These images were captured on the day by Joseph & Siw Photography.


Våre Leverandører

JOSEPH & SIW
Bryllupsdagen er for mange den viktigste dagen i livet. Det er en dag fylt med glede og kjærlighet, man er sammen med mennesker man er glad i og deler uforglemmelige øyeblikk. Det er akkurat disse øyeblikkene vi ønsker å fange for dere. Vår oppgave er å forevige minnene fra deres store dag, som dere skal ha glede av resten av livet.

Ski Brudesalong
Book din prøvetime i dag! Vi tilbyr brudekjoler og tilbehør i vår to etasjes brudesalong midt i Ski sentrum. Vis a vis jernbanestasjonen.

SADONI
Norwegian design brand featuring modern, timeless and bohemian wedding dresses of European quality inspired by Nordic simplicity.

Diin Brud
Velkommen til diin Brud & selskap som er et av Oslos ledende brudebutikker. Vi har kunder fra hele Østlandet. Stort utvalg av moderne og tidløse brudekjoler.

By fridman
Ser du etter noe unikt? Hos By Fridman kan du få laget brudekjolen & herredressen ingen andre har. Vi realiserer din drøm.

Skum frisør
Nyt en pause i hverdagen hos Skum Frisør. Vi holder til på Majorsuen i Sorgenfrigata og Kirkeveien. Hos oss blir du møtt av et profesjonelt team.

RO & RAFF/BLOMSTER
Vi er en trygg og profesjonell leverandør av blomster og annen dekorasjon til dine eventer og festlige anledninger.

DJ Booking
Gode på å formidle DJs og artister. Vi har DJ i alle kategorier vi har også Djs som kan spille sammen med solister, slik som fiolinister, ...

THUNE
FINN RIKTIG RING TIL DIN KJÆRE
ForlovelsesringerGifteringer | Morgengave | Brudesmykker

HARDANGER BESTIKK
Hardanger Bestikk har siden 1958 vært ledende på utvikling og produksjon av bestikk til norske hjem. De er opptatt av at du som forbruker skal finne et rikt utvalg av bestikk i deres spennende designkolleksjon som består av moderne og tradisjonelle bestikkdesign. Hardanger Bestikk har høyt fokus på god design og kvalitet, og alle produktene leveres med 10 års garanti. På Hardanger Bestikk sin stand vil du få innføring med veiledning og hjelp til å finne din bestikkserie. Her kan du også bli med i trekningen av å vinne et komplett bestikksett i den serien du setter opp som favoritt.

BJØRG GRETES DANSESKOLE
Bjørg Gretes Danseskole tilbyr dans for barn, junior og voksne i Oslo og Asker - swing, rock, selskapsdanser, salsa, tango, zumba, linedance, barnedans og mer.

MARRY & JULIET
Vi er Mari & Julie, og vi hjelper dere med tips, inspirasjon og smarte løsninger for å gjøre veien mot drømmebryllupet litt enklere. Vi har gitt ut boken Den store Bryllupsguiden som gir dere full kontroll over planleggingsprosessen. Boken vil være til salgs på messen."

INGRIDK KERAMIKK
ingridk keramikk med fokus på håndverk, funksjonalitet og god design. Finn den perfekte gave til dåpsbarnet, bursdager eller bryllup. Unike barneserviser.

TABLE TALES
Leverandør av bordopplevelser. Utleie av dekketøy for de små og store anledninger.

TL DESIGN STUDIO AS
Jeg hjelper dere sy sammen alle elementene dere måtte trenge, og i tillegg til å tilby halvferdige bryllups kolleksjoner, spesial designer jeg også unike uttrykk ...

BORDGLEDE AS
Jeg er en organisatorisk og kreativ sjel som er vill etter bryllup! Ingenting er mer tilfredsstillende enn å få mine kunders drømmer til å gå i oppfyllelse.

Manta Reiser
Manta Reiser er ekspert på reiser til Maldivene, et tropisk paradis med hvite strender, turkise laguner, krystallklart vann og fargerike fisker

Solbryllup
Solbryllup er Spanske og lokalkjente Tamy som har jobbet med bryllup i hele sitt voksne liv. Hun jobber helt fra den første kontakt og drømmen til de små detaljer ...

Bryllupsmagasinet
bryllup, brud, brudgom, vielse, bryllupsreise, giftering, bryllupsfest, gjest, festklær, brudekjole.

Sjokoladebox
Her finner dere hjemmelaget sjokoladebokser til bryllup, dåp, konfirmasjon, babyshower, bursdager og andre...

Marina Tennefoss fotograf
Jeg fotograferer portrett, bedrift, reklame og kunst. 
 

Illums Bolighus
Bli inspirert av et utvalg av Illums Bolighus sitt sortiment og få god hjelp til å opprette deres gaveliste på nett. Oppretter dere gavelisten under bryllupsmessen, får dere en fin goodiebag. Det vil også være en konkurranse der de som deltar kan være med i trekningen av en flott premie.