Brudekjole Trender 2019 av Sadoni

Fasjonable Bryllup Kjoler: Trender 2019

Signaturen til Sadoni fanger en særegen nordisk eleganse. Utrykket er rent, naturlig og diskré men likevel moderne, romantisk og luksuriøst, spesielt utviklet for stil bevisste kvinner som er på utkikk etter noe annerledes og originalt. Målet er å få kvinner over hele verden til og ikke bare se vakre ut, men også føle seg komfortable og spesielle iført en Sadoni kjole.

Screen Shot 2018-09-21 at 1.54.26 PM.png

De komfortable, tidløse og forførende kjolene er laget av de fineste materialer i ren, naturlig silke og er utsmykket med eksklusive detaljer som nostalgiske blonder, draperinger og innovative teknikker.

Kundenes behov er alltid i fokus og Trude og Hamid jobber kontinuerlig med å skape en lett, flytende følelse som naturlig følger de vakre linjene i kroppen, gir ekstra støtter der det er behov for det og fremhever de feminine kurvene på en mest mulig flatterende måte.

Inspirert av deres rike kulturelle bakgrunn og historie, bringer designere en forfriskende og kontrastfylt følelse av nåtiden gjennom en fusjon av nordiske, orientalske og europeiske elementer. Dette uttrykket er dette virkelig det kreative varemerke til Sadoni.


Make sure to join Sadoni at upcoming Bryllupsmesse at Lysebu and Kanonhallen, to see these latest trend in person.

Fasjonable Bryllup Kjoler: Trender: Sadoni