Tips for å lage bryllupsliste 2019 fra Tilbords

Screen Shot 2018-06-21 at 2.31.11 PM.png

Det er flere kjeder som har bryllupslister, men kjeder som f.eks Tilbords er landsdekkende og det er ofte en fordel når du har gjester fra hele landet.

 

 1. Ta deg tid Begynn å kikk i god tid. Tenk nøye gjennom ønskene. Ikke glem å kose dere underveis.

  1. Begynn å samle Et bryllup er en fin anledning til å begynne å samle på et bestemt servise, en vinserie eller bestikk.

  2. Sett opp en liste med riktig verdi De fleste av oss er altfor beskjeden når det kommer til bryllupslister. Gjestene dine kommer til å bli glad for at de kan gi deg en gave de vet du setter pris på. Våre butikkansatte har erfaring med dette og kan hjelpe dere. Husk å sette opp ønsker i ulike prisklasser, slik at alle som vil gi dere en gave kan finne noe som passer.

  3. Tilgjengelig over hele landet 24/7 Når dere oppretter en bryllupsliste så blir den tilgjengelig over hele landet, samt på tilbords.no. Det betyr at det ikke gjør noe om dere bor i Oslo og gjestene i Tromsø. Alle kan bestille fra listen din i våre butikker og på nett! Listen kan selvsagt endres underveis!

  4. Fyll på listen når den er nesten tom Er dere så heldig at gjestene bestiller så mange fine gaver at listen begynner å gå tom? Da er det bare å logge på eller stikke innom din nærmeste butikk. Tenk praktisk: Kanskje dere kan legge til et par tallerkener, det er jo tenkelig at det knuses eller dere blir flere tilbords. Eller hva med et hverdagsservise i tillegg til festserviset du sikkert allerede har på listen?

  5. Bryllupstorsdag Hver torsdag hele året har mange butikker ekstra fokus på bryllup. Der erfarne ansatte gir råd om alt fra gaver til borddekking til bryllupslister. La deg inspirere!

  6. Bestill time i butikk! Bestiller dere time i butikken på forhånd, garanterer vi at dere får personlig hjelp med å sette opp ønskelisten.

  7. Informer gjestene Når dere har laget en liste gjelder det å informere gjestene. Listen er lett tilgjengelig på nettsiden vår ved å legge inn navn bryllupsdato under søk i lister.

  8. Del listen Bryllupslistene er lett å dele. Dere kan legge ut listen på Facebook og Twitter eller sende den per e-post. Lager dere egen blogg om bryllupet kan listen også publiseres

  9. Gjenbruk listen! Etter bryllupet kan de gjenværende ønsker flyttes over til en vanlig ønskeliste. På den måten kan venner og familie fortsette å gi dere gaver som faller i smak, uansett anledning.

** Mitt Bryllup has been a proud to host Tilbords at Mitt Bryllup og Fest signature Bryllupsmesse, all over Norway.

TILBORDS - Lag Liste - https://www.tilbords.no/bryllup/