Dekke bordet til bryllupet

Screen Shot 2018-06-21 at 12.59.24 PM.png


Feiringen deres bør være nettopp dét - deres. Den fortjener å bli minneverdig, vakker og og reflektere det at ingen andre er akkurat som dere. Uansett hvilken historie du vil fortelle, de fleste brudepar ønsker vi å få en vakker og minneverdig opplevelse. Mange selskap  tilbyr utleie av håndlaget dekor, styling av event og personlig tilpassede trykksaker. Planlegger du godt selv  så kan du også på egenhånd dekorere et arrangement som er personlig, gjennomtenkt og sammenhengende. Skulle du ikke finne det du ser etter i bilde under, så kan en bryllupsplanlegger skape det for deg! De skreddersyr løsninger til å passe dine behov og vi vil gjerne fortelle din historie, slik den fortjener å bli fortalt. Her har du mulighet til å skape en helt egen ramme for din dag og hos. Kos deg med våre bilder og finn frem en bryllupsplanlegger som kan hjelpe deg i vår leverandøroversikt.

 

Amanda Thompson  - Bordglede

Øvelse gjør mester, sies det, men de færreste brudepar har øvd noe særlig på å gifte seg før.

Vi, derimot, har vært med på mange bryllup – og det blir stadig flere! I et bryllup tilbringes mye av tiden til bords. Da er det jo helt på sin plass at bordene er magiske! Bordglede jobber stille og lidenskapelig i kulissene for å bidra til senkede skuldre og en rød tråd; fra idé og konsept til gjennomføring. Nedenfor er en oversikt over hva vi kan bidra med.  

EVENT-DESIGN

Event-design handler om å gjøre bryllupet deres magisk vakkert. Vi hjelper dere med å holde en rød tråd gjennom det hele. Vi er eksperter på detaljene som gjenspeiler dere som brudepar; sammen kan vi finne skrifttypen som skal på invitasjonene, båndet som skal knytes på bordkortene, hvilke blomster som kommuniserer deres stil og andre detaljer som vil gjøre bryllupet deres unikt.

les mer - https://bordglede.no/

 

 

Previous
Previous

Tips for å lage bryllupsliste 2019 fra Tilbords

Next
Next

Tradison i vakre omgivelser - Lysebu