Tradison i vakre omgivelser - Lysebu

Screen Shot 2018-06-21 at 12.36.29 PM.png

Lysebus historie er tuftet på verdier som generøsitet, takknemlighet, omtanke - og mat. Disse verdiene sitter i veggene og inspirerer oss hver eneste dag.

Et minne for livet

Vakkert beliggende i Holmenkollen med nærhet til skogen og utsikt helt til Norefjell. Lysebu tilbyr de beste rammene rundt et bryllup.

Bryllupsmiddagen

Selve høydepunktet på bryllupsfesten er middagen. Lysebu, bruker de beste råvarene sesongen har å tilby, og varierer menyene etter årstidene. Grunntonen er den nordiske maten, med ekte og naturlige råvarer.

Lysebu matfilosofi går ut på å benytte de beste råvarer, tilberedt med kreativitet og kjærlighet. De fleste råvarer kan skaffes hele året, men smak og kvalitet er ubetinget best i den naturlige sesong.

 

Lysebu søker hele tiden etter de små, lokale produsentene som legger sin sjel i å levere gode, naturlige råvarer, og som driver etter miljøvennlige og økologiske prinsipper.

Velkommen til en uforglemmelig måltidsopplevelse i samklang med den enestående stemningen og miljøet på Lysebu. Lysebu setter vår ære i å tilby våre gjester det aller beste.

Muligheter

Musikk

Lysebu kan skaffe musikk til festen, enten det er DJ, band eller storband dere ønsker. Vi kan også skaffe folkedansere, fiolinsolister eller annen type underholdning.
Fotograf

Lysebu har kontakt med flere profesjonelle fotografer, og kan være behjelpelige med å skaffe fotograf i forbindelse med små og store arrangementer.
Transport

I forbindelse med arrangementer kan vi være behjelpelige med transport til og fra Lysebu, det være seg turistbusser, eksklusive biler eller kanefart.
Blomster

På Lysebu kan gjestene få være med på å sette sitt preg på utsmykkingen. Mange har egne ønsker for valg av blomster, farger og utforming og har kanskje et spesielt tema de ønsker å forfølge i dekorasjonene. Vi anbefaler å bestille time hos vår blomsterdekoratør Finn Schjöll.
Finn Schjøll

Lysebu har i mange år hatt et nært samarbeid med Finn Schjöll. Dette gir oss en trygghet for at gjesten får det aller beste. Finn Schjöll kjenner Lysebu; spisesalene, bordenes utforming og alle detaljer som er av betydning for et godt resultat.